Rio Celeste

Färden till Rio Celeste blev inte riktigt som vi tänkt oss. Bilen vi åkte med pajade lite halvt så vi blev stående ett tag. Men felet gick att fixa så efter en stund var vi på g igen men kort därefter fick vi stanna igen för att fylla på vatten till bilen. Vi tog oss iaf till Rio Celeste och det är det som räknas. När vi kom dit var det nästan direkt i säng för vi var så trötta. Dagen efter gick vi upp ganska tidigt för att få en guidad tur i skogen till vattenfallet och andra små sjöar mm. Det var så otroligt fint och verkligen värt att ta sig dit för att se det! Vi hade en väldigt bra guide som även berättade en hel del historia och om många växter vi såg. Vi fick även se detta djur här under. De är tydligen alltid i flock så vi var omringade av dom. Kring 20 stycken brukar de oftast vara.
Den vänstra bilden längst ner så ser ni att det bubblar.. det gör det för att vattnet är så varmt.
 
Bilden till höger är något som aporna använder sig av. Det är riktigt tjockt och hårt och som små trappsteg så det blir enkelt för aporna att ta sig upp och ner.
 
Det lustiga är att färgen på vattnet egentligen inte är på riktigt, det är bara en illusion. Tex när det regnar eller är soligt är färgen inte alls lika klar och det beror på mineralerna i vattnet och från vulkanen.